Lamazuna Tuhé kakaové máslo růžové BIO (55 g) - 3 v 1: na obličej, tělo i masáž

Kód: 6043
2 hodnocení
Značka: Lamazuna
245 Kč
SKLADEM ihned k odeslání
Můžeme doručit do:
30.9.2021

Rozmazlující pralinka z kakaového másla obohaceného o slunečnicový olej a kanaubský vosk s vůní kosatce o péči o suchou pokožku celého těla a prevenci strií. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato lahodná dokonalost s vůní kosatce je ručně umíchaná ze zcela přírodních a BIO ingrediencí. Rozmazlí a hloubkově vyživí pokožku obličeje i celého těla. Kakaové máslo, obohacené o slunečnicový olej a karnaubský vosk, si můžete nanášet na celé tělo a těhulky také na bříško. Máslo pokožku dokonale hydratuje a pomáhá předcházet striím, skvělé jsou s ním proto také masáže. Pokud máte normální až suchou pleť, výborně opečuje také váš obličej, neucpává póry a pleť zanechá hedvábně jemnou. Úžasná, 100% přírodní francouzská značka Lamazuna si dala za cíl zjednodušit vám život, rozzářit ho radostnými barvami a vůněmi a zamezit zbytečnému plýtvání. Zero waste vychytávky i ručně ukuchtěná veganská kosmetika ušetří přírodu od zbytečných plastových obalů, zdraví od náporu škodlivých látek a peněženku od utrácení. S Lamazunou zkrátka pocítíte, že šetrnost nemusí být o odříkání a nudě, ale o radosti ze života v souladu s přírodou, barevném minimalismu a inovativních řešeních pro lepší svět.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krémy a regenerace
Hmotnost: 0.05 kg
Certifikáty: Cosmécert Cosmos Organic, Slow Cosmetique
Doba spotřeby od data výroby: 12 měsíců
Hmotnost: 55 g
Jak recyklovat: Kartonový obal můžete recyklovat v kontejneru na papír nebo hodit do kompostu či do bioodpadu, kde se zcela rozloží.
Objem: Recyklovatelný karton, potištěný rostlinným inkoustem
Podíl BIO rostlinných surovin: 97,3 %
Podíl přírodních surovin: 100 %
Původ vůně: přírodní
Rozměry: 4,5 x 4 x 4 cm
Složení: Theobroma Cacao (cocoa) Seed Butter*, Copernicia cerifera ceraa*, parfum**, Tocopherol**, Helianthus annus seed oil**, CI 77007*
Země původu: Vyrobeno ve Francii

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: